Väentupa ry:n ammattitaitoista tietokonehuoltoa

Väentupa ry:n tietokonehuolto tarjoaa ammattitaitoista ja erittäin edullista tietokoneiden korjauspalvelua toimipisteessämme Katajamäentiellä tai asiakkaan kotona Laukaan alueella.

Tietokonehuoltoa Laukaassa

Korjaamme ja huollamme kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet. Tietokonehuolto auttaa myös tulostimen, älypuhelimen, tabletin, television ja muun kodin viihde-elektroniikan käytössä ja asennuksessa. Mobiililaitteita tai televisioita emme valitettavasti korjaa. Voimme tarvittaessa hakea huoltoon tulevan tietokoneen kotoanne Laukaan alueelta ja tuoda korjattuna takaisin.

Yleensä tietokoneen saa viimeistään seuraavana päivänä takaisin. Pienemmät tietokoneen huoltotyöt onnistuvat odottaessa. Kun tuot kannettavan tietokoneen meille huoltoon, muista ottaa laturi mukaan. Aukioloajat: maanantai - torstai 8.00 - 16.00 ja perjantai 8.00 - 14.30

Tietokonehuolto hinnasto

  • Tuntityö 40€/h (minimi veloitus 20€)
  • Käyttöjärjestelmän asennus 40€
  • Haittaohjelmien ja virusten poisto alk. 20€
  • Tiedostojen palautus tai siirto alk. 20€
  • Uuden tietokoneen ostoneuvonta alk. 20€
  • VHS-kasettien digitointi alk. 8€/kpl

Katajamäentie 6, 41340 Laukaa

Kulku SER-Väentuvalle on Lahnajärvenkadun kautta, seuraa pienjäteaseman viittoja.

starttipaja tietokonehuolto

Hidasteleeko läppäri?

Tämä on yleisin syy asiakkaan käyntiin tietokonehuollossa. Läppärin hidasteluun auttaa usein uuden SSD-kiintolevyn asennus, sillä saa vanhasta tietokoneesta tehtyä nopeamman, kuin mitä se on uutena ollut. Ero on huomattava, käynnistys ja ohjelmien avaaminen nopeutuu merkittävästi ja käyttömukavuus paranee.

Katsomme aina tapauskohtaisesti mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Joskus koneiden käyttöikä tulee kuitenkin täyteen ja jos tietokonetta ei kannata enää korjata, niin sen voi jättää meidän SER-kierrätykseemme maksutta. Näissä tilanteissa pystymme yleensä pelastamaan asiakkaan kuvat ja tiedostot.

Läppärin hidasteluun syy on lähes poikkeuksetta kiintolevy tai prosessori, jos syy on kiintolevyssä läppäri kannattaa vielä korjata, mutta prosessorin vaihtoon kannattaa harvoin ryhtyä. Tässä tilanteessa suosittelemme uuden tietokoneen hankintaa.

Harkitsetko uuden tietokoneen ostoa?

Ota ensin meihin yhteyttä ja katsotaan, saadaanko vanhasta tietokoneestasi vielä käyttökelpoinen komponenttien vaihdolla tai käyttöjärjestelmän uudelleen asennuksella. Voimme myös opastaa mikä kone kannattaa juuri sinun tarpeisiisi hankkia.

Varsinkin kannettavissa tietokoneissa usein ne markettien edullisimmat ovat tehty niin heikkotehoisista osista, että uusi hieno läppäri päätyy SER-romuksi nopeasti.

Käytetty yrityskannettava on yksi hyvä vaihtoehto, niissä käytetään parempia ja kestävämpiä osia kuin edullisemmissa kannettavissa tietokoneissa ja niiden käyttöikä on huomattavasti pidempi. Voimme auttaa myös käytetyn yrityskannettavan tilaamisessa, jos omasta myyntihyllystämme ei löydy sopivaa.

Haluaako lapsesi pelitietokoneen?

Älä osta sikaa säkissä, vaan kysy meiltä ensin mikä kannattaa ostaa. Voimme myös tilauksesta rakentaa juuri halutunlaisen pelikoneen, mahdollisimman järkevillä ja edullisilla komponenteilla, jolla varmistetaan, että juuri ne pelit pyörivät hyvin mitkä ovat lapsellesi tärkeitä.

Osista kasatut pelitietokoneet ovat yleensä parempi valinta myös päivitettävyyden takia, tulevaisuudessa niihin voi vaihtaa yksittäisiä komponentteja tehokkaampiin ja ei tarvitse ostaa kokonaan uutta pelikonetta.

tietokoneen korjaus
Maksatko turhaan virustorjunnasta?

Windows 10 sisältää todella hyvän ja täysin maksuttoman virustorjunnan. Jos olet erehtynyt ostamaan maksullisen, tule käymään niin otetaan sisäänrakennettu käyttöön ja voit irtisanoa maksullisen, säästät rahaa useita kymppejä vuodessa! Tämä operaatio voi myös nopeuttaa konetta, varsinkin vanhempien ja heikkotehoisten koneiden hidasteluun yksi syy löytyy usein maksullisesta tietoturvasta.

Oletko ostanut uuden älypuhelimen ja vanhasta pitäisi saada tiedot uuteen?

Tule käymään toimipisteessämme Katajamäentiellä niin laitetaan kaikki kuntoon ja varmistetaan samalla, että varmuuskopioinnit, suojaukset ja tilit ovat varmasti kunnossa. Samalla katsotaan, että kaikki yhteystietosi ja kuvasi on tallennettu Google-tilille, niin seuraavan kerran kun vaihdat puhelinta ne siirtyvät automaattisesti.

vhs-soitin
Onko kaapissasi vielä vanhoja VHS-kasetteja?

Ne kannattaa digitoida välittömästi. VHS-kasetit eivät kestä ikuisesti ja muistosi saattavat kadota kokonaan. Tuo nauhasi meille, niin muutetaan ne digitaaliseen muotoon. Laitamme videot usb-muistitikulle, jolta videoita voi katsoa esim. tietokoneelta tai älytelkkarista.