Tapojoki on mainio lomapaikka erähenkiselle Lapin kävijälle

Mökki sijaitsee Äkäsjoen ja Tapojoen risteyksessä, lähellä Yllästunturia. Mökki on tarkoitettu virkistyskäyttöön yksityisille ihmisille että ryhmille. Tapojoen mökki on päihteetön retkeily- ja virkistyspaikka.

Lomakiinteistö Tapojoki Kolarin kunnassa

Tapojoki on Väentupa ry:n lomakiinteistö Kolarin kunnassa. Se sijaitsee Äkäsjoen ja Tapojoen risteyksessä, lähellä Yllästunturia. Mökki on tarkoitettu virkistyskäyttöön yksityisille ihmisille että ryhmille. Tapojoen mökki on päihteetön retkeily- ja virkistyspaikka.

Tapojoki käsittää reilun tontin, n.10 ha, kahden joen rantaa satoja metrejä. Majoitusta varten on 40-luvun lopulla rakennettu kaksikerroksinen sähkölämmitteinen hirsitalo, jossa on mm. sähkösauna. Alakerrassa myös ilmalämpöpumppu ja täysin varusteltu keittiö. Majoitustilaa löytyy n. 25 hengelle. Pihapiirissä on myös vanhan ajan puusauna, joka sijaitsee aivan Tapojoen läheisyydessä.

Varaukset, tiedustelut ja avainpalvelu

Mökin vuokraus

Tapojoki on mainio lomapaikka erähenkiselle Lapin kävijälle, ryhmälle tai lapsiperheelle. Siitä on lyhyt (25 km) matka Ylläksen palveluihin tai jopa Ruotsin ja Norjan puolella piipahtamiseen. Jäämerelle on matkaa n. 300 km.

Vuokraamme mielellämme Tapojokea jakaaksemme monen kanssa lapin tunnelman!

Hinta 69€/vrk tai kysy tarjous.