Väentupa ry:n Digitukea ja tietokonehuoltoa kierrätysmyymälä retrokeitaan tiloissa

Väentupa ry:n tietokonehuolto tarjoaa ammattitaitoista ja erittäin edullista tietokoneiden korjauspalvelua toimipisteessämme Katajamäentiellä tai asiakkaan kotona Laukaan alueella.

Digitukea ja tietokonehuoltoa Laukaassa

Olemme avanneet uuden digituki ja tietokonehuoltopisteen kierrätysmyymälä retrokeitaan yhteyteen.

Meillä onnistuu tietokoneiden sekä niiden lisälaitteiden huolto ja korjaustoimenpiteet. Digituki auttaa älypuhelimen, tabletin ym. viihde-elektroniikan käyttöönotossa ja opastuksessa. Mobiililaitteiden korjaustöitä emme ota vastaan. Tarvittaessa pääsemme käymään asiakkaan luona, lisätietoa saat soittamalla.

Aukioloajat: Maanantai - Perjantai 10.00 - 14.00

Tietokonehuolto palvelee myös työllistämisyksikkö SER-väentuvalla.

Tietokonehuolto hinnasto

  • Tuntityö 40€/h
  • Käyttöjärjestelmän asennus 40€
  • Haittaohjelmien ja virusten poisto alk. 20€
  • Tiedostojen palautus tai siirto alk. 20€
  • Uuden tietokoneen ostoneuvonta alk. 20€
starttipaja tietokonehuolto

Hidasteleeko läppäri?

Tämä on yleisin syy asiakkaan käyntiin tietokonehuollossa. Läppärin hidasteluun auttaa usein uuden SSD-kiintolevyn asennus, sillä saa vanhasta tietokoneesta tehtyä nopeamman, kuin mitä se on uutena ollut. Ero on huomattava, käynnistys ja ohjelmien avaaminen nopeutuu merkittävästi ja käyttömukavuus paranee.

Katsomme aina tapauskohtaisesti mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Joskus koneiden käyttöikä tulee kuitenkin täyteen ja jos tietokonetta ei kannata enää korjata, niin sen voi jättää meidän SER-kierrätykseemme maksutta. Näissä tilanteissa pystymme yleensä pelastamaan asiakkaan kuvat ja tiedostot.

Läppärin hidasteluun syy on lähes poikkeuksetta kiintolevy tai prosessori, jos syy on kiintolevyssä läppäri kannattaa vielä korjata, mutta prosessorin vaihtoon kannattaa harvoin ryhtyä. Tässä tilanteessa suosittelemme uuden tietokoneen hankintaa.

tietokoneen korjaus