SER-Väentupa parin kilometrin päässä Laukaan keskustasta

SER-Väentupa on paikallinen EkoCenter, joka vastaanottaa kotitalouksilta maksutta sähkö- ja elektroniikkaromua kuten esimerkiksi kylmälaitteita, tietokoneita, televisioita.

SER-Väentupa

SER-Väentupa on Väentupa ry:n työllistämisyksikkö, joka sijaitsee parin kilometrin päässä Laukaan keskustasta Jyväskyläntien varrella. SER-Väentupa tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja työskennellä, kuten esimerkiksi kuntouttava työtoiminta, työkokeilu tai palkkatuettu työ.

Työllisyysyksikössä on monipuolisia työtehtäviä maalaamisesta, pienkoneiden testaamisesta, korjaamisesta, tavaroiden vastaanottamiseen, lajittelemiseen, purkamiseen ja myymiseen saakka. Vanerin myynti, muutot, kuljetukset, tietokonehuolto, asiakaspalvelu ja kierrättäminen ovat SER:n ydintehtäviä. SER-Väentupa toimii myös Väentupa ry:n ”päämajana”, jossa on mm. toimistotilat ja kokoustilat.

Työllistämisyksikössä toimii paikallinen EkoCenter, joka vastaanottaa kotitalouksilta maksutta sähkö- ja elektroniikkaromua kuten kylmälaitteita, tietokoneita, televisioita, kodinkoneita ja muita sähkölaitteita sekä metallia. SER-Väentuvalla vielä käyttökelpoiset laitteet testataan, korjataan ja myydään edullisesti Tori.fi palvelussa tai kierrätysmyymälä Retrokeitaalla.

Mikäli tuotetta ei voida korjata, se lähetetään eteenpäin SER-romuna tai puretaan osiksi SER-Väentuvalla. Yritämme saada mahdollisimman paljon käyttökelpoista tavaraa takaisin kiertoon ja näin tukea kestävää kehitystä. Toisen romu voi olla toisen aarre.

Samalla tontilla on Mustankorkean Laukaan pienjäteasema, jonne voi tuoda sen aukioloaikoina muuta jätettä. Lisätietoja www.mustankorkea.fi

Kierrätyskeskuksen aukioloajat

ma-to: 8:00-16:00
pe: 08:00-14:30

Käyntiosoite:
Katajamäentie 6, 41340 Laukaa

Tietokonehuolto

Korjaamme ja huollamme kannettavat tietokoneet ja pöytätietokoneet. Tietokonehuolto auttaa myös tulostimen, älypuhelimen, tabletin, television ja muun kodin viihde-elektroniikan käytössä ja asennuksessa.

Muutot

Väentuvalta on yksityisten henkilöiden mahdollista tilata itselleen muutto- ja kuljetuspalvelua. Palveluiden hinta muodostuu työntekijöiden määrän, matkojen pituuden ja muuton laadun mukaisesti. Muutot ja kuljetukset toteutetaan erikseen sovittuina ajankohtina.

Vanerin myynti

Koivu-, filmi- ja havuvaneria leikataan asiakkaan tarvitsemien mittojen mukaisesti ja myydään SER-Väentuvan yksikön vanerihallissa. Kokonaisten vanerilevyjen ostaminen on myös mahdollista. Vaneriostoksille kannattaa saapua arkipäivisin paikan normaaleina aukioloaikoina.

Mattopesula

Olemme avanneet mattopesulan SER-Väentuvalle, Katajamäentie 6 Laukaa. Aukioloajat: arkisin 9-14