Bottom-up -hanke kehittää työllistymistä tukevia palveluja työnhakijan näkökulmasta ja tarpeesta käsin

Retrokeitaan tiloissa sijaitsevalla Työnhakutuvalla saat matalan kynnyksen palvelua työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa ja voit osallistua palvelujen ideointiin ja kehittämiseen.

Työnhakutupa

Tule tutustumaan ja osallistu toimintaan

Työnhakutupa on olohuone, johon voit tulla juttelemaan ja hakemaan tietoa työnhakuun tai opintoihin hakeutumiseen liittyen. Olemme paikalla maanantaista perjantaihin ja tarjoamme ohjausta avuksi työnhakuusi. Yksilöohjauksen lisäksi järjestämme Työnhakutuvalla ryhmävalmennuksia sekä yrittäjien ja oppilaitosten edustajien vierailuja, jotka ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Tapahtumien, valmennuksen ja vertaistuen kautta voit löytää itsestäsi uutta osaamista sekä uusia suuntaviivoja tulevaisuuteen. Voit valita juuri sinua kiinnostavat osat toiminnastamme ja osallistua haluamallasi tavalla.

Meille tärkeintä on, että saat juuri sellaista ohjausta ja valmennusta, jota tarvitset. Kutsumme koolle osallistujaraadin, johon voit halutessasi osallistua. Raadissa kokoamme hyvien ja huonojen kokemusten kirjosta parhaat käytännöt ja toiveet valmennuksen sisällöistä. Näin rakennamme sinulle aidosti eteenpäin auttavaa palvelua.

Olet tervetullut tutustumaan Työnhakutupaan ja meihin työntekijöihin, kerromme mielellämme lisää!

Työnhakutupa on avoinna:

MA  9-12     TI  9-12     KE  12-15     TO  12-15     PE  9-12

Löydät meidät osoitteesta Saravedentie 1, 41430 Laukaa. Toimimme Retrokeitaan tiloissa.
Tervetuloa!

 

Tulevia valmennuksia ja tapahtumia

Kevätkauden valmennukset ovat päättyneet

Syksyn valmennukset:

Ilmoitamme syksyn valmennusten ajankohdat heinäkuun lopulla. Seuraa ilmoitteluamme täällä tai somessa.

Lisätiedot valmennuksista:

Lue lisää tapahtumista ja valmennuksista tapahtumakalenteristamme.

Ilmoittautuminen:

Puhelimitse (viesti tai soitto) tai sähköpostitse:
Elina Heiskanen 040 6361 393
elina.heiskanen@vaentupa.fi

Bottom-up-hanke

ESR-rahoitteinen Bottom-up-hanke käynnistyi tammikuussa 2024. Tavoitteenamme on edistää pitkään työttömänä olleiden työllistymistä ja kehittää työllistymistä tukevia palveluja käyttäjälähtöisesti alhaalta-ylös-menetelmää käyttäen.

Tarjoamme tukea työllistymiseen ja kouluttautumiseen ryhmä- ja yksilövalmennuksen keinoin. Hankkeessa kehitetään ja luodaan sellaisia palveluja, joita työnhakijat todella tarvitsevat ja joihin he ovat itse valmiita sitoutumaan.

Hanke kestää heinäkuuhun 2026 asti ja on mukana TE2024-muutoksen nivelvaiheessa työnhakijoiden tukena.

Ketterät kokeilut ja osallistujapalaute keskiössä

Käytämme hankkeessa osallistujalähtöistä kehittämistapaa. Toiminnan kehittämisessä hyödynnämme yhteistyöverkostojen ja sidosryhmien osaamista ja näkemyksiä. Kokeilemme uusia ideoita rohkeasti ja innovatiivisesti. Kokeiluiden toteuttamiseksi kuuntelemme erityisesti palvelujen käyttäjiä.

Osallistujien ääni pääsee kuuluviin erityisesti osallistujaraadissa, joka on avoin yhteiskehittämisen ryhmä. Se kokoontuu kuukausittain palvelutarpeiden määrittelyn, ideoinnin sekä ratkaisujen haun äärellä. Osallistujat ovat tervetulleita myös isompaan yhteiskehittämispöytään, mihin kutsumme heidän lisäkseen myös työllisyydenhoidon sekä koulutusmahdollisuuksien asiantuntijoita. Keräämme säännöllistä palautetta toiminnoistamme kehitystyön varmistamiseksi.

Hankkeen yhteystiedot

Katri Karjula

Hankepäällikkö

Elina Heiskanen

Hankeohjaaja