Väentupa ry

4.6.2024 Paperihommat haltuun: Työhakemus

Tuntuuko työhakemusten kirjoittaminen hankalalta? Mitä omasta osaamisesta ja kokemuksesta pitäisi saada paperille? Miten muotoilla hakemusteksti riittävän persoonalliseksi ja puhuttelevaksi?
Näihin kysymyksiin pureudumme Työnhakutuvan ryhmävalmennuksessa Paperihommat haltuun –valmennuksen toisessa osassa. Tarkastelemme työhakemuksen tekemistä ja kuinka työnantajan osaamisvaatimuksiin voidaan omaa osaamista sovittaa.
Työskentelemme sekä ryhmässä että itsenäisesti. Valmennuksen jälkeen sinulla on käsitys siitä, kuinka voit sanoittaa omaa osaamista ja kokemusta työpaikkailmoituksissa kirjattuja toiveita vastaavaksi. Halutessasi voit varata myös yksilöohjausaikaa, missä saat tukea työhakemuksen muotoiluun esimerkiksi jotakin tiettyä paikkaa hakeaksesi.
Valmennus toteutetaan Työnhakutuvalla, osoitteessa Saravedentie 1, Laukaa. Paperihommat haltuun: Työhakemus -valmennus on osa Väentupa ry:n Bottom-Up –hankkeen toimintaa, jota osarahoittaa Euroopan Unioni.
Voit ilmoittautua valmennukseen hankeohjaaja Elina Heiskaselle, elina.heiskanen@vaentupa.fi tai puhelimitse (viesti tai soitto) 040 636 1393.

Date

04 kesä 2024
Expired!

Time

All Day
Right Menu Icon