Väentupa ry
tietokone, ja ihmisten käsiä sekä kyniä ja papereita

Työnhakutupa valmentaa: Paperihommat haltuun – CV 27.8.

Mietityttääkö CV? Pohditko, miten saisit oman (työ)historiasi kirjattua ylös työnantajia kiinnostavalla tavalla? CV:n teko voi tuntua hankalalta, jos edellisestä päivityskerrasta on pitkä aika tai työhistoriaa ei vielä ole kertynyt paljoa. Tervetuloa Työnhakutuvalle valmennukseen, jossa otetaan olennaiset asiat CV:stä haltuun: mitä, miten ja miksi.

Työskentelemme valmennuksessa yksin sekä ryhmässä. Käymme läpi tapoja kertoa omasta osaamisesta ja erilaisia tapoja kasata osaamisesta CV. Valmennuksesta saat mukaasi olennaiset asiat CV:n tekemiseen liittyen ja voit halutessasi jatkaa oman CV:si muokkaamista Työnhakutuvan yksilöohjauksessa.

Valmennus on avoin kaikille ja maksuton. Valmennus toteutetaan Työnhakutuvalla, osoitteessa Saravedentie 1, Laukaa. Paperihommat haltuun: CV -valmennus on osa Väentupa ry:n Bottom-Up –hankkeen toimintaa, jota osarahoittaa Euroopan Unioni.

Voit ilmoittautua valmennukseen hankeohjaaja Elina Heiskaselle, elina.heiskanen@vaentupa.fi tai puhelimitse (viesti tai soitto) 040 636 1393.

Date

27 elo 2024

Time

13:00 - 15:00
Right Menu Icon