Ajankohtaista

Avokuntoutujien Tähtihetki-ryhmä jatkaa elokuussa 2017

Maanantaisin klo 17.30-20.00 Ketorinne, Ketomaantie ja
Torstaisin klo 12.00-15.00 Vihtavuoren srk-talon alakerta.
Ryhmä on avoin kaikille päihderiippuvaisille. Ryhmässä on ilmainen ruoka ja kahvit, vertaistuellista toimintaa, retkiä ja keskustelua sekä mukavaa yhdessä oloa :)
Kysy lisää tai tule käymään!
Rita 0407453608

28.8.2017

Uusi polku-projekti tarjoaa jatkuvasti työkokeilu- ja palkkatukityöpaikkoja. Ota rohkeasti yhteyttä!

1.1.2017


Tapojoki

Vuokraus

Tapojoki on mainio lomapaikka erähenkiselle Lapin kävijälle, ryhmälle tai lapsiperheelle. Siitä on lyhyt, 25 km:n, matka Ylläksen palveluihin, Ruotsin ja Norjan puolella piipahtamiseen. Jäämerelle on monta reittiä myöten n. 300 km. Päihteettömään lomakäyttöön vuokraamme mielellämme Tapojokea jakaaksemme monen kanssa lapin tunnelman!

Varausehdot ja -hinnat

Tapojoen loma-asunto on vuokrattavissa kokonaisiksi viikoiksi tai yksittäisiksi päiviksi. Se soveltuu loma- ja virkistyspaikaksi ryhmille, perheille tai yksittäisille henkilöille.

Sesonkiviikot myydään ensisijaisesti koko viikoksi (la - la) viikkohinnalla (viikot 8 - 16, 36 - 38, 51 - 53). Mökki on käytettävissä tulopäivästä klo 12.00:sta lähtöpäivään klo 12.00:een saakka, mikäli toisin ei ole sovittu. Mökki on luovutettava siivottuna.

Sesonkiviikkojen varauskäytäntö

Tapojoen varausmaksu sesonkiviikkojen osalta on 100€. Loppuosa vuokrasta maksetaan kuukautta ennen varauksen alkamista. Varaus astuu voimaan, kun varausmaksu on suoritettu. Mikäli varausmaksua tai loppuvuokraa ei ole maksettu sovittuun eräpäivään mennessä, katsotaan varaus purkautuneeksi.

Mikäli mökin varaus tehdään kuukautta myöhemmin varauksen alkamisesta, on viikkovuokra maksettava kokonaisuudessaan välittömästi.

Maksettu varausmaksu/viikkovuokra palautetaan toimistomaksua (25€) lukuun ottamatta, mikäli varaus perutaan neljä viikkoa ennen varauksen alkamista. Myöhemmin peruttua varausmaksua/viikkovuokraa ei palauteta.

Varauskäytäntö sesonkiviikkojen ulkopuolella

Sesonkiviikkojen ulkopuolella mökki voidaan vuokrata ryhmille tai yksittäisille henkilöille vuorokausihinnalla joko kokonaisiksi viikoiksi tai yksittäisiksi päiviksi.

Mikäli mökkiä ei ole vuokrattu sesonkiviikoksi, voidaan se myös sesonkiviikolla vuokrata viikoksi tai lyhyemmäksi ajaksi vuorokausihinnaston mukaan.

Vuorokausihinnalla myytävien sesonkiviikkojen majoituspaikkojen varaukset voidaan vahvistaa kuitenkin vasta viikkoa ennen varausta, mikäli siihen mennessä koko mökkiä ei ole varattu sesonkiviikon hinnalla.

Myös yksittäisten majoitusvuorokausien hinta maksetaan etukäteen ennen avaimen luovuttamista.

Avaimen noutamisesta tai sen toimittamisesta voi sopia Väentupa ry:n toimiston kanssa arkisin klo 8.00 - 15.00 välisenä aikana.

Seuraava sivu (Hinnasto) >>