Kierrätysmyymälä Retrokeidas päihde- ja mielenterveystyön tueksi

Kierrätysmyymälä Retrokeidas sijaitsee osoitteessa Saravedentie 1, Laukaa. Toiminta pohjautuu lahjoitustavaroiden ja tuotteiden myyntiin kirpputori periaatteella. Saatava tuotto käytetään lyhentämättömänä Väentupa ry:n tarjoamaan päihde- ja mielenterveystyöhön.

Laukaan ainoa kirpputori

Kierrätysmyymälä on ainoa kirpputori Laukaassa. Myymälästämme saa huonekaluja, tekstiilejä, sisustustavaroita, tauluja, valaisimia, urheiluvälineitä, askartelutarvikkeita, lastentarvikkeita, leluja, elektroniikkaa, kirjallisuutta, lehtiä, musiikkia / elokuvia ja vaatteita kaikenikäisille. Esillepano on ajankohtaista vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaisesti.

Kierrätysmyymälä Retrokeitaalla on asiakkaille pyykinpesumahdollisuus ja asiakastietokone. Pienimuotoinen kahvipiste palvelee myös aukioloaikoina, jossa voi nautiskella edullisesti kahvia, teetä tai mehua ostoskierroksen lomassa.

Väentupa ry:n huoltokeidas toimii kierrätysmyymälä retrokeitaan viereisessä tilassa. Korjaamme, huollamme ja myymme polkupyöriä.

Talvisin huollamme suksia ja teroitamme luistimia.

Retrokeitaan aukioloajat

ma-pe: 9:30-18:00
la: 10:00-14:00

Nyt alkaa uusi alennusmyyntimme: Kaikki pienet kahvikupit ja tassit puoleen hintaan!

Käyntiosoite:
Saravedentie 1, 41340 Laukaa

puh. 040 145 4420
retrokeidas@vaentupa.fi

Huoltokeitaan aukioloajat

ma-pe: 10:00-18:00
la: 10:00-14:00

kirpputori retrokeidas

Asiakkaat

Kierrätysmyymälä Retrokeitaalla käy 40 – 110 asiakasta päivittäin kaikista ikäryhmistä. Asiakaspalaute on ollut pääsääntöisesti positiivista koskien siisteyttä, tavaran hyvää laatua, edullisuutta ja ystävällistä, asiakaslähtöistä palvelua. Myymälä on tilava, joten esim pyörätuolilla ja rattailla on helppo liikkua.

Asiakkaat voivat lahjoittaa siistejä, puhtaita ja käyttökelpoisia tuotteita kirpputorille myytäväksi. Henkilökunta lajittelee, siistii, arvioi, hinnoittelee ja laittaa esille tuotteet. Periaatteena on tuottaa hyvää kierrätystä edullisin hinnoin.

Retrokeitaan henkilökunta

Työntekijöitä on tällä hetkellä noin 14. Työntekijätilanne vaihtelee henkilöiden työsopimusten voimassaolon mukaisesti. Tällä hetkellä on mahdollisuus työskennellä kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa ja mahdollisella palkkatuella. Avotyöpaikkoja on myös tällä hetkellä kaksi. Opiskelijoita on myös ollut suorittamassa osa- tai kokotutkintojaan.

Virve Hakkarainen

Virve Hakkarainen

Myymälävastaava/ohjaaja

Kirsi Järvinen

Kirsi Järvinen

Myymälätyöntekijä/ohjaaja

Aarne Leppäaho

Aarne Leppäaho

Myymälätyöntekijä