Ajankohtaista

Avokuntoutujien Tähtihetki-ryhmä jatkaa elokuussa 2017

Maanantaisin klo 17.30-20.00 Ketorinne, Ketomaantie ja
Torstaisin klo 12.00-15.00 Vihtavuoren srk-talon alakerta.
Ryhmä on avoin kaikille päihderiippuvaisille. Ryhmässä on ilmainen ruoka ja kahvit, vertaistuellista toimintaa, retkiä ja keskustelua sekä mukavaa yhdessä oloa :)
Kysy lisää tai tule käymään!
Rita 0407453608

28.8.2017

Uusi polku-projekti tarjoaa jatkuvasti työkokeilu- ja palkkatukityöpaikkoja. Ota rohkeasti yhteyttä!

1.1.2017


Uusi polku-projekti

Tukea, turvaa ja toimintaa

Projektin kohderyhmä:
Vaikeassa työmarkkina-asemassa olevat henkilöt kuten maahanmuuttajat, seniorit, osatyökykyiset, ammattitaidottomat nuoret, päihde- ja mielenterveysasiakkaat.

Projektin toiminta-alue:
Järjestää kohderyhmälle palkkatukityöpaikkoja, työkokeilupaikkoja ja oppisopimus opiskelupaikkoja Väentupa ry:n kolmessa tukiasumisyksikössä, hoitokodissa ja SER-Väentuvan tukityöllistämisyksikössä. Palkkatukityön, työkokeilujakson ja oppisopimusopiskelun päättyessä valmennettava ohjataan mahdollisimman joustavasti avoimille työmarkkinoille.

Projekti kartoittaa pitkäaikaistyöttömien osaamisen vajetta ja parantaa monin eri keinoin heidän työllistämisedyllytyksiään, etsii aktiivisesti työ- ja opiskelupaikkoja sekä tarjoaa monipuolisia palveluja, jotka edistävät työnhakijoiden työllistymistä. Projekti järjestää työllistymistä edistäviä lupakorttikoulutuksia: työturvallisuuskortti, hygieniapassi, ensiapukoulutukset, tulityökortti, ja vastaavia. Ammattia vailla olevien on mahdollista suorittaa projektin avulla tutkintojen osia ja kokonaisia perustutkintoja. Muita palveluita ovat terveystarkastukset, liikunta- ja tykypäivät, infotilaisuudet ja tutustumiskäynnit keskisuomalaisiin yrityksiin. Lisäksi projekti panostaa tietojen ja tulostensa dokumentoimiseen.

TOIVOMME YHTEYDENOTTOJA!

Projektipäällikkö
Satu-marja Hassi
toihin(at)vaentupa.fi
Puh. 040 181 3439

Työnohjaaja
Tuomo Mäkeläinen
tuomo.makelainen(at)vaentupa.fi
Puh. 040 161 8736